Evenimente

Un nou magazin METATOOLS in Buzau

Metatools a inaugurat, pe data de 1 septembrie, un nou magazin în orașul Buzău. Showroom-ul cu o suprafață de peste 300 mp este situat pe Strada Spătarului 5A și propune clienților din Buzău echipamente și utilaje de la producători de renume internațional precum: Makita, Bosch, DeWalt, Black&Decker, DiaTehnik, Esab, Felo, Harris, Iweld, Knipex, Felo, Nilfisk, Rems, Ridgid ...

Citeşte mai mult

 

Discurile diamantate DiaTehnik: performanță, precizie și control

Lucrul pe șantier nu este ușor, motiv pentru care profesioniștii au nevoie de un partener de încredere!  Discurile diamantate DiaTehnik vin în ajutorul celor care caută produse premium, la prețuri competitive.
Realizate în spiritul inovator german, DiaTehnik sunt construite prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație ce asigură ....
Citeşte mai mult


 

Ghilotinele de pavele ORIT

Lider in domeniul fabricarii ghilotinelor pentru piatra, pavele si materiale de constructii, firma olandeza ORIT este prezenta si in Romania prin intermediul grupului RETEAUA TEHNIK. Cu o perioada de garantie de 7 ani, produsele ORIT sunt cele mai fiabile si cu cea mai lunga durata de viata din Europa.

Citeşte mai mult

 

Nou in gama: amestecatoarele manuale si automate COLLOMIX (februarie 2015)

Incepand cu data de 15 februarie 2015, gama de produse a firmelor din cadrul RETELEI TEHNIK s-a largit cu amestecatoarele Collomix. Firma germana Collomix este de peste 40 de ani lider mondial in domeniul amestecatoarelor manuale si mixerelor stationare pentru constructii.

Citeşte mai mult

 

Reteaua Tehnik la INDAGRA 2014

In perioana 29 octombrie - 1 noiembrie 2014, in colaborare cu furnizorul nostru pentru echipamente de incalzire MASTER CLIMATE SOLUTION, firmele din grupul Reteaua Tehnik au expus la INDARGA 2014, targ aflat la cea de-a 19-a editie.

Citeşte mai mult

 

Nou in gama: masinile de taiat gresie/faianta SIGMA (aprilie 2014)

Incepand cu luna aprilie 2014, gama de produse a firmelor din cadrul RETELEI TEHNIK s-a largit cu masinile de taiat gresie si faianta produse de catre unul din liderii in domeniu, firma italiana SIGMA.

Citeşte mai mult

 

Nou in gama: capsatoarele pneumatice FASCO (iunie 2014)

Incepand cu luna iunie 2014, gama de produse a firmelor din cadrul RETELEI TEHNIK s-a largit cu capsatoarele pneumatice (pentru capse si cuie) produse de catre renumitul furizor italian FASCO.

Citeşte mai mult

 

Reteaua Tehnik la Construct Expo 2012

In perioana 29 martie - 1 aprilie 2012, firmele din grupul Reteaua Tehnik au expus la Targului International Construct Expo, aflat la cea de-a 19-a editie (Romexpo Bucuresti).

Citeşte mai mult